Loading...
Panorámák / Szálláshelyek

Mókus panzió

Bikfalva

A Mókus Panzió, Kovászna megyében, Sepsiszentgyörgytől 14 km-re, egy zárt „golfszerű kis medencében”, Bikfalva felső felében, erdei környezetben található.

A panziót hegyek, erdők és tisztások övezik. A negyedórányi távolságra levő Kövesponkról (942 m), a panoráma lenyűgöző. Elénk tárul a csodálatos Barcaság-i és Háromszék-i medence, valamint a Kárpátok hegyvonulataiból a Csukás, a Búcsecs, a Nagykőhavas, a Keresztényhavasok, a Fogaras, a Baróti és a Bodoki havasok.

A csendes környezet, ózondús, tiszta levegő, valamint a panzió és a sportcentrum szakszerű beillesztése a természet varázsába, kiváló hely azok számára, akik a városok zajától és a luxushotelok zsúfoltságától menekülve, szorosan a természetben keresik pihenésüket, energia feltöltődésüket.

A Mókus panzió 40 személy elszállásolására alkalmas (szükség esetén pótággyal bővíthető):

  • 1 egyágyas szoba
  • 4 kétágyas szoba
  • 3 háromágyas szoba
  • 5 négyágyas szoba
  • 1 apartman

Szobáink tágasak, kényelmesek, lenyűgöző kilátással a háromszéki medencére és a szomszédos hegyvidéki-erdei környezetre. A panzió bútorzata fenyődeszkából készült és minden szoba saját fürdőszobával rendelkezik. Vendégeink számára tágas nappali, ebédlő, felszerelt konyha, tágas terasz és sportcentrum (multifunkcionális sportpálya, fitness-, ping-pong és biliárd terem, szauna, jakuzzi) áll rendelkezésre.

Hozzánk vendégként érkezik, és barátként távozik!

Mókus Panzió

527131 Bikfalva
Tópataka utca 106. szám
Telefon: +40 745 599 474 | +40 367 802 292
Email: mokuspanzio@yahoo.com
Web: http://mokuspanzio.ro/web/
TÁMOGATÓK