Loading...
Panorámák / Szálláshelyek

Madarasi Gyopár panzió

Madarasi Hargita

A Panzió nagyon szerencsés helyen található, ugyanis a magas elhelyezkedése miatt gyönyörű kilátás nyílik a teraszról nem csak a sípályákra, hanem tiszta idő esetén a Királykő, a Fogarasi havasok és a Déli Kárpátok szinte teljes hegyvonulata látható, valamint este Brassó fényeiben is gyönyörködhetnek vendégeink. A sípályák közelségének köszönhetően már az autójukból kiszállva, a parkolóból indulva nekiláthatnak a sízésnek. Három 4 személyes, valamint egy 2 személyes apartman várja a nyugodt környezetben kikapcsolódni vágyó családokat, párokat, baráti társaságokat.

Apartmanjaink célja, hogy vendégeink igazán otthon érezhessék magukat, ebben segítenek a teljesen felszerelt konyhák, ebédlő asztalok, külön fürdőszobák, valamint a televízióval ellátott hálószobák. Minden apartman esetében igény szerint használható pótágyként a nappaliban elhelyezett kanapé, melyen két további személy szállásolható el.

A Madarasi Gyopár Panzió elődje az 1982-ben épült „Építők Villa” amely 2014-ig működött kulcsosházként és rengetegen szereztek itt felejthetetlen élményeket. 2015-ben teljes körű felújítás és bővítés kezdődött, aminek következtében az Építők Villa elnyerte a ma látható formáját, és Madarasi Gyopár Panzió néven 2018. január óta várja a pihenni, sízni és kirándulni vágyókat.

MADARASI GYOPÁR PANZIÓ

537362 Madarasi Hargita
Telefon: +40 786 327 022 | +40 786 436 797
Email: info@madarasigyopar.ro
Web: https://madarasi-gyopar.ro/

Online foglalás


TÁMOGATÓK